Vendy tipy

Vaření vajec

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 
Uvařené vejce snadno oloupete, když ho lehce naťukenete a ponoříte do studené vody. Vejce při vaření nepopraskají, když mají pokojovou teplotu, proto je vždy vyndané z lednice nechte chvíli odstát na kuchyňské lince.

Komentáře   

# Zdena 2018-07-15 22:58
Máte naprostou pravdu, já to také tak dělám a vždy se povede. Jinak vejce jsem se naučila podle receptů na www.pomodo.cz kde je na tvrdo, měkko, hniličku i ztacené. Mám je uložené. Klidně mi napište, nebo přes gogle to jde.
Odpovědět

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit

Kontakty

NAKLADATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.
Za Rybníčkem 481, Strančice, 251 63
IČ: 04971647
DIČ: CZ04971647

 

Bankovní spojení: 4222987339/0800 Česká spořitelna

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková