Blog

Vendy připravuje autogramiády na celý podzim i zimu

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 

Každá tištěná kniha by měla mít svou autogramiádu a nejinak je tomu i u mé knihy Vaříme s Vendy! Když jsem hledala kmotry kuchařky a přemýšlela, kdo by to měl být, měla jsem několik požadavků – milí a příjemní lidé, osobnosti, které mají lidé rádi, musí mít rádi jídlo a vše, co je spojené s vařením atd.

Možná Vás překvapí, že takových lidí je i v řadách známých osobností mnoho. Těch mých požadavků ale nebylo málo a proto jsem ráda, že Vám mohu představit hned několik kmotrů. Ano, nebudeme troškařit. Chcete navštívit všechny autogramiády, chcete projet republiku, ale nechcete na každé autogramiádě zažívat to samé?

Mám pro Vás překvapení avizované již na facebooku. Co město, to jiný kmotr kuchařky a jiná oblíbená osobnost. Chcete autogram přímo do kuchařky nejen ode mě, ale i od známé tváře a gurmána? Neváhejte a přijeďte.

Průběžně Vás budu informovat, kde všude budeme a kam se za Vámi vydáme. Začínáme:

7. 10. 2015 ve středu v Praze v knihkupectví NEOLUXOR na Národní třídě v obchodním domě Quadrio. A kdo Vás na této první autogramiádě čeká?

Jana Boušková a Václav Vydra / Jak se Vám líbí☺

Dále se můžete těšit na města:

  • KLADNO
  • LIBEREC
  • ČESKÉ BUDĚJOVICE
  • BRNO
  • OLOMOUC
  • OSTRAVA
  • PLZEŇ

Chcete autogramiádu i ve svém knihkupectví? Pošlete nám na něj odkaz nebo kontakt. Neslibujeme, že se nám to podaří, ale uděláme vše proto, abychom byli i u Vás. Průběžně Vás budu informovat buď zde na webu nebo na facebooku o blížící se autogramiádě a o přesném termínu a místě. Srdečně se na Vás těším, Vaše Vendy.

Kontakty

NAKLADATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.
Za Rybníčkem 481, Strančice, 251 63
IČ: 04971647
DIČ: CZ04971647

 

Bankovní spojení: 4222987339/0800 Česká spořitelna

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková