Blog

Previous Next

Autogramiáda v Domě Knihy v Ostravě

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 
Tento týden proběhla autogramiáda a beseda v Domu Knihy v Ostravě. Celá akce se nesla v duchu pohody, přátelské atmosféry a hlavně lidí, kteří mají Vendy a její recepty rádi. Několik málo okamžiků musíme zmínit.
Například milou moderátorku, která byla skvěle připravena a vedla rozhovor s Vendy o tradičních vánočních svátcích u ní doma, co ráda peče a kolik toho je a také zda se nechá Vánoci vystresovat.
Přišla i pochvala od jedné z fanynek, která poděkovala za recept na švestková povidla, protože je nyní dělají jen podle Vendy, a to prý úplně celá rodina a nedá na ně dopustit. To Vendy velice potěšilo, protože tak inspirovala další rodinu na předávání receptů z generace na generaci.
Příjemná atmosféra byla zakončena podpisem Vendy do kroniky knihkupectví a focením s fanoušky, kteří požádali o společný obrázek a podpis do své knihy.
 
„Chci poděkovat všem, kteří dorazili a strávili tak se mnou čas nad zamyšlením, jak jsou pro nás Vánoce důležité a jak bychom tyto svátky měli brát s radostí, klidem a vděčností. A že na svátky má být rodina hlavně pohromadě.“ doplňuje Vendy celou akci.
Příště se bude těšit na opětovné setkání. Vaše Vendy!
 

Kontakty

NAKLADATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.
Za Rybníčkem 481, Strančice, 251 63
IČ: 04971647
DIČ: CZ04971647

 

Bankovní spojení: 4222987339/0800 Česká spořitelna

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková