Testuji pro vás

Previous Next

Zákvasky VIVO

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 

Každý z nás jednou za čas řeší problémy se zažíváním a každá maminka chce pro své děti to nejlepší.  A pro všechny maminky je důležité, aby jejich děti měly dobrou imunitu a byly zdravé. A já už asi vím, jak na to.

Co se imunity dětí týká, tak většinou ji řešíme různými jogurty, tvaroháčky, actimely a kvalitním oblečením, a tak utrácíme za ochranu našich dětí nemalé peníze. Já jsem nyní vyzkoušela probiotické kultury pro domácí výrobu jogurtů bez použití jogurtovače a musím říct, že jsem nyní velkým zastáncem těchto výrobků a mohu je i Vám směle doporučit.

Ať už potřebujete ozdravnou kůru pro Vaše bříško po nemoci, nebo při jarní únavě, ať už chcete ochránit Vaše děti před náchylností nemocí ze školek či škol, nebo je ochránit před nepříznivým počasím, tak zákvasky mají mnoho výhod a já Vás s nimi ve stručnosti seznámím.

Přišlo na mě jaro a já začala být trochu unavená, ospalá a občas mě přepadlo nadýmání. Moje děti navíc začaly nosit ze školky různé nemoci, a když už jsem řešila, že budu muset nasadit nějaké doplňky stravy, přišel mi článek o zákvaskách. Protože mě kvalita produktů zaujala a navíc jsem přečetla další články v médiích, objednala jsem na vyzkoušení hned několik druhů. Tyto produkty nejsou drahé a každý si najde ten svůj. Já jsem vyzkoušela druhy Jogurt a Symbilact.

Jak na to?

Příprava je velice jednoduchá a jediné, co k tomu potřebujete, je jedno balení zákvasek VIVO, mléko a hrnec. Pak už jen smícháte kultury z lahvičky s litrem mléka (můžete dát až 3 litry, hustota i prospěšné látky zůstávají), přivedete k varu a pak jen na pár hodin dáte do tepla. Já jsem dala hrnec s uvařeným jogurtem hned ráno pod peřinu, odpoledne jsem už jen promíchala lžící a měla jsem litr jogurtu. Ale jakého jogurtu! Byl hustý, nasládlý, moc moc chutný, prostě úžasný. Nechutná jako ten nakyslý z obchodu, ale jako poctivý řecký či smetanový. Dětem jsem do jogurtu dala jeden den ovoce, druhý den kakao, pak med a ovoce, a tak to střídám, jakou mají zrovna chuť. Mě nejvíce chutná ke snídani s ovocem a vločkami. Když tenhle jogurt ochutnala moje maminka, hned si zákvasky také objednala a už si jogurty dělá týden a je moc spokojená. Prý nejen ušetřila, ale už ji ani vůbec nebolí břicho a hlavně říká, že lepší jogurty nejedla. Jsem nadšená, že teď můžu jogurty dělat sama doma, jednoduše, levně a s kvalitními probiotiky.

Nyní se chystám i na výrobu smetany, kterou chci z těchto kultur zkusit a budu Vás určitě informovat, stejně jako o dalších úspěších v našem trávení, imunitě a lepší náladě.

Pokud byste chtěli tyto produkty také vyzkoušet, můžete je nyní zakoupit za výhodnější cenu zde: http://www.zakvasky.cz/mlekarenske-kultury/

Přeji dobrou chuť a pevné zdraví, Vaše Vendy!

Více info na: http://www.varimesvendy.cz/testuji-pro-vas

 

Zákvasky VIVO mají celou řadu užitečných vlastností:

 

  • mají probiotické vlastnosti, které pomáhají obnovit střevní mikroflóru a tak mají blahodárné účinky na lidské zdraví

  • díky schopnosti fermentovat mléko ho proměňují do užitečného kysaného  mléčného výrobku

  • jsou antagonisty mnoha patogenních mikroorganismů a v důsledku toho brání rozvoji mnoha nemocí

  • vzhledem k vysokému obsahu živých bakterií mléčného kvašení inhibují zákvasky VIVO růst škodlivých bakterií ve střevě, což pomáhá obnovit mikroflóru, posiluje imunitní systém a normalizuje trávení.

Jedna lahvička s bakteriemi je určena na 1-3 litry mléka, ale všechny produkty řady VIVO můžete zaočkovávat ještě jednou. To znamená, že k přípravě dalšího výrobku použijete místo nové lahvičky hotový produkt z předešlé várky. Takto můžete mít z jedné lahvičky zákvasky VIVO až 6 litrů jemného domácího jogurtu.

Připravit si domácí jogurt pomocí zákvasek VIVO je velmi jednoduché. Potřebujete jen mléko a jednu lahvičku zákvasek. Samotný proces trvá několik hodin, ale Vy investujete pouze 10 minut svého času. Výsledek ocení každý člen Vaší rodiny - od dospělých až po ty nejmenší.

Více info na: http://www.zakvasky.cz/co-jsou-to-zakvasky-vivo/

Komentáře   

# Jana 2017-05-02 16:27
už jsem objednala, zní to moc dobře:)
Odpovědět

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit

Kontakty

VYDAVATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková

MANAŽER KUCHAŘKY VENDY

Tereza Svobodová
E-mail: marketing@varimesvendy.cz
Mobil: +420 723 858 165
Tel.: +420 257 911 257

OBCHODNÍ A MARKETINGOVÉ NABÍDKY

E-mail: info@varimesvendy.cz
Mobil: 723 858 165
Tel.: 257 911 257