Blog

Tisková zpráva

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 

Ve středu 7. 10. 2015 proběhl křest kuchařské knihy Vaříme s Vendy! spojený s autogramiádou autorky a kmotrů knihy.

V knihkupectví Neoluxor v OC Quadrio v Praze proběhl křest kuchařky Vaříme s Vendy! bloggerky Venduly Špetlíkové. Pražskými kmotry kuchařky byly známé osobnosti Jana Boušková a Václav Vydra. Vaříme s Vendy! s podtitulem Poctivá česká kuchařka a ještě něco navíc je obsáhlá plnobarevná kuchařka s recepty pro každý den.

Na autogramiádě se sešlo více než 60 fanoušků Vendy, kteří chtěli mít knihu s jejím vlastnoručním věnováním a s podpisy obou kmotrů. Vendy nyní chystá celou síť autogramiád po městech celé České republiky, a to vždy s hosty z řad známých osobností. Těšit se můžete například na Šárku Ulrichovou ze seriálu Ulice, která přišla Vendy podpořit i na pražskou autogramiádu. Dalšími městy, kde se budou autogramiády konat, jsou Brno, Ostrava, Plzeň, České Budějovice a další. Informace o všech akcích najdete na webu autorky Vaříme s Vendy.

Protože Vendy vydává svou kuchařku z velké části sama, musela ke spolupráci přizvat i partnery, kterými jsou firmy, jejichž výrobky či služby sama používá a podporuje. Je to například Amylon, český výrobce pudingů a sypkých směsí, Asociace tradičního českého obchodu a Penam, český výrobce pečiva. Díky těmto partnerům se mohou uskutečnit další dotisky knihy, o kterou je již nyní velký zájem.

Vendy je svým přístupem v dnešní době ojedinělá. Je to normální mladá maminka dvou dětí, která ráda vaří a peče. Navíc šla svou vlastní cestou, takže vaří jednoduše, z dobře dostupných surovin a nejvíce klasická česká jídla. Všechny fotografie receptů nafotila sama ihned po jejich uvaření či upečení, bez aranžování a food stylingu, takže pokrmy na fotkách vypadají tak, jaké jsou ve skutečnosti. Nechte se překvapit a sledujte Vendy a její cestu za svým snem.

Další informace, recepty a tipy od Vendy najdete na jejím webu www.varimesvendy.cz, a také na facebooku www.facebook.com/varimesvendy.

MARKETING STRATEGY, s.r.o. Pražská 636, 252 41, Dolní Břežany, Česká republika Kontaktní osoba: Tereza Svobodová, manažerka kuchařky a konceptu

Telefon: +420 257 911 257, Fax +420 257 911 111 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., www.strategy.cz, www.mplusd.cz

Fotografie: Iveta Markvartová

Kontakty

NAKLADATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.
Za Rybníčkem 481, Strančice, 251 63
IČ: 04971647
DIČ: CZ04971647

 

Bankovní spojení: 4222987339/0800 Česká spořitelna

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková